7 Mayıs 2016 Cumartesi

Web Tasarim Hizmeti

Web tasarımı günümüzde oldukça merak edilen ve üzerinde uğraşılan konular arasında gelmektedir. Web tasarım nasıl yapılır?, Web sitesi tasarımı gibi Google sonuçlarında sürekli yükseliş görülmektedir. Bu sebeple sizlere web tasarım ile ilgili birçok bilgi vermeye gayret edeceğim. Lakin bu konuya daha farklı bir perspektiften bakmayı planladığımı bilmenizi isterim.

Öncelikle web sitesi tasarımı nasıl yapılır? sorusunun cevabını vermeliyiz. Tabi bundan uzun uzun bahsedecek değilim. Web Tasarımı yaparken, dikkat etmeniz gereken hususları anlatmam size oldukça bilgi kazandıracaktır.

Web Tasarımda Planlama;

Web tasarımı, sanılanın aksine çokzor bir işlem değildir. Öncelikle her iş'te olduğu gibi, bir plan yapmanızı tavsiye ederim. Planı sıralamaya koyarak uygulamaya başladığınızda, işinizi hem daha düzenli hem de daha başarılı bir şekilde tamamlayabileceksiniz.

Web Tasarım Yaparken İhtiyaç Analizi;

Web tasarımı için ihtiyaç analizi yapmayı unutmayın. Yani sizi istediğiniz tasarıma ulaştıracak başlıkları, içeriği, sunumları, video ya da görselleri ekleyebileceğiniz her şeyi iyice düşünüp, web sayfası tasarımına bu şekilde başlamalısınız. Çünkü geri dönüşünde sıkıntı çıkmasını hiç kimse istemez. İhtiyaçlarınıza göre kullanacağınız tasarımı belirlerseniz, sorunsuz bir tasarımın mimarı olabilirsiniz.

Web Tasarımına Başlarken Hedef Belirleme;

Oluşturacağınız web tasarımın hangi sektör ve hangi amaçla kullanılacağı konusunda kararlı olmalısınız. Çünkü firma ve sektör ile alakasız bir web tasarım hayal edilemez. Alakasız sonuçlar ile karşılaşılır ve hayal kırıklığı sizi bekler. Örneğin İstanbul web tasarım firması kurduğunuzda, tutup da onunla alakasız bir firma web tasarımı yaparsanız, alay edilecek durumlara düşmeniz bir hayli kuvvetli bir ihtimal olacaktır.

Web Tasarım İçin Renk Belirleme;

Web tasarımında renklerin uyumu çok ama çok önemlidir. Örnek olarak bir banka sitesine sarı rengini kullanmak ne kadar yanlışsa, bir lokanta sitesine kırmızı ve turuncu renklerini kullanmak o kadar doğru bir davranış olur.

Bu makalemde sizlere web tasarım hizmetleri hakkındaki bir çok konuyu açıkladım. Bir sonraki paylaşımda görüşmek üzere hoşçakalın.

Doğru web tasarım, web yazılım ve seo hizmetleri - 0212 664 55 32 - 0531 500 95 44

Etiketleme: web tasarım, web tasarımı, kurumsal web, kurumsal web tasarım, kurumsal web tasarımı, web tasarım hizmetleri, web tasarım makalesi, web tasarım nasıl yapılır?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder