4 Temmuz 2017 Salı

web tasarim fiyatlari Bursa

 Web tasarım ücretleri bölgeden bölgeye hatta ilçeden ilçeye değişmektedir. Bu paylaşımda sizlere Bursa web tasarım fiyatlarından örnekler verecağim.

Türkiye'nin hemen hemen her şehrinde bir web hizmet firmasına ulaşmak mümkün olmasına rağmen firmalar arama motorları aracılığı ile Bursa ve Bursa dışındaki şehirlerden en çok web dizayn fiyatları Bursa kelimesini sorgulatıyorlar. İşletmelerin tercihlerini Bursa firmalarından yana kullanmalarının en büyük nedeni Bursa tasarım firmalarının daha fazla referansa sahip olması.

Her işletme hizmet almak istediği tasarım firmasının daha önce büyük firmalara hizmet vermiş olmasını ister. Bir ajans ne kadar fazla referansa sahip ise yaptığı iş'te o kadar kaliteli olduğu anlamını taşır.

Web tasarım fiyatı Bursa

Bursa web tasarım ücretleri web tasarım firmalarının oldukça yoğun olan bir iş olmasından sebep birçok şehir'e göre daha uygundur.

Bursa web tasarım fiyatları ne kadardır?

Bursa web tasarım ücretleri istenilen özelliklere göre farklılık göstermekle birlikte aşağı yukarı ücretler şöyledir;

Kurumsal site tasarımları: 750-1.000 tl arası

Makale sitesi tasarımları: 750-1.000 tl arası

Haber sitesi tasarımları: 1.000-1.200 tl arası

E-ticaret siteleri: 1.000-1.500 tl arası

yukarıdaki fiyatlar sıfırdan hazırlanacak özel web dizaynlar için verilmiştir. Ajansımızın fiyat politikası olup, ortalama değerleri içerir.

özel web tasarımları yukarıdaki gibi ücretlendirilirken, hazır web tasarımlar (wordpress tema, opencart tema vb. gibi) 50 tl'den başlayıp 1.000 tl'ye kadar farklılık gösterir. Hazır web tasarım temaları için dijitalsat.com dijital ürünler sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

En güncel fiyatlarımızı sitemizden inceleyebilirsiniz. Fiyat bilgileri için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Doğru web tasarım;

0212 664 55 32

0212 558 95 44

0531 500 95 44

destek@dogruwebtasarim.com

 

Etiketler: web sitesi tasarım Bursa, web site tasarımı Bursa, Bursa web hizmetleri, Bursa web paketleri, Bursa web hizmetleri

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder