12 Haziran 2016 Pazar

WordPress yanlis bir tercihmi?

Bu içerikte wordPress kalitesizmi? sorusunun cevabını vereceğim.

WordPress güvensizmi?

Evvela bu konuyu yazma amacımı belirtmek istiyorum. Üzülerek birçok web yazılım geliştiricisinin wordpress içerik yönetim sistemini müşterilerine dandik olarak lanse ettiğini duydum. Bu algının yanlış olduğunu anlatmam gerekiyor bunun yanında neden wordpress sistemi kötüleniyor konusunu netleştireceğim.

Firmalar wordpress'i neden kötüler;

Web yazılım firmalarının wordpress'i kötüleme amacı kendi yazılımlarını satma çabalarından dolayıdır. Örnek vermek gerekirse web yazılım firmasının kendine özel geliştirdiği bir web yazılımı en iyi kendileri düzenleyebilir, geliştirebilir ve satabilir. Wordpress için durum böyle değildir. Çünkü wordpress'i her php web yazılımcı geliştirebilir.

WordPress güvenlimidir?

Bazı web yazılım firmaları yine bu konuda müşterilerin aklını karıştırmaktadır. Bir web yazılım firmasının yaptığı yazılımı o yazılım firmasının kaç çalışanı varsa o kadar kişi geliştirebilir ve güvenli hale getirebilir. Ama wordpress'i abartısız milyonlarca kişi geliştiriyor diyebilirim. Sizce hangisi daha çok gelişmiş ve güvenlidir. En fazla 100 kişilik web yazılım firması mı? Milyonlarca geliştiricisi olan wordpress mi? Karar sizin.

Neden wordpress diyorsanız;

Arkadaşlar wordpress'in milyonlarca ücretli ve ücretsiz eklentisi var. Bu eklentileri kullanarak istediğiniz geliştirmeyi yapabiliyorsunuz. Bir web yazılım firması olduğuz halde wordpress'in sunduğu eklenti ve geliştirmeyi kendi yazılımlarımızda sağlayamayız. Bunun için milyonlarca çalışan gerekli ki bu bir web yazılım firması için mümkün değildir.

Peki doğru web yazılım firmalarından nasıl yararlanabiliriz;

Özel wordpress tema ve wordpress eklenti yazdırmak için web yazılım firmalarını tercih etmeniz güvenli ve profesyonel olacaktır. Ayrıca wordpress bir içerik yönetim sistemidir. Yani yapılma amacı blog ve makale sitesi kurulumunu kolaylaştırmak. Bunun dışında büyük çaplı projeleri wordpress gibi hazır sistemlerle yapmanız size birçok sorun çıkarabilecektir.

Sizde wordpress web tasarım ve projeler için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

0212 664 55 32

0531 500 95 44

destek@dogruwebtasarim.com

Çırpıcı mah. 1. Taşocağı sok. No:70/B

Zeytinburnu / İST

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder